Introductie

Oosterveld IT is een innovatieve onderneming die zich voornamelijk richt op het ontwikkelen van mobiele applicaties, ofwel apps. De besturingssystemen die primair bedient worden, zijn Android van Google, iOS van Apple en het BlackBerry OS van Research In Motion (‘RIM’).

Dankzij de enorme groei van mobiel internet, is het voor organisaties steeds belangrijker om via dit medium beschikbaar te zijn. De mogelijkheid van het aanbieden van diensten en/of ander producten zijn groter dan ooit. Wij ondersteunen als geen ander hoe de mobiele mogelijkheden geïntegreerd dienen te worden in uw organisatie, processen en markting-mix.

Als specialist adviseren Oosterveld IT waar u moet starten, waar u aan moet denken, welke diensten u moet ontwikkelen en hoe u het product op de markt moet zetten. Samen met u creëren we een passende user interface die aanslaat op de behoeften van uw klanten, uw wensen en uw huisstijl. Onze ontwikkelaars zorgen voor er voor dat alles wat bedacht is ook werkelijkheid wordt.

Door deze stevige combinatie van strategie, creativiteit en ontwikkeling bieden wij een overtuigend dienstverlening die uw organisatie helpt met het realiseren van uw doelen.

Comments are closed.