‘Draw something’ de App van dit moment

Draw Something voor iPhone, iPod Touch en AndroidEn we hebben een nieuwe nummer 1 in de App Store, namelijk: ‘Draw Something’.

Het is niet zo verwonderlijk dat deze App op nummer 1 staat. Het spel heeft namelijk veel weg van wordfeud, maar dan met tekenen. Dit betekend dat je om de beurt moet raden wat de ander heeft getekend. Dit simpele en toch verslavend spel is zo populair dat het in de VS al meer dan 27.000 beoordelingen heeft in Apple’s App Store. Ook in Nederland gaat het zeer voortvarend met dit gratis spel. Het spel is niet alleen te downloaden in de App Store van Apple, maar is ook beschikbaar voor telefoons met het Android OS.

De speler die begint kiest uit een lijst met drie woorden een uitdaging. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad worden er punten toegekend aan een worden en het spel kan beginnen. Je tekent het woord welke je gekregen hebt hebt op je toestel. De andere mogen dan d.m.v. een plakje met letters raden wat je getekend hebt. Er zijn nog wat aardige spelopties. Zo kun je bommen gebruiken om ‘foutieve’ letters te verwijderen en kun je aan het eind ook nog even lachen om hoe iemand zijn tekening heeft opgebouwd.

Ik persoonlijk zeg. Niet lang over nadenken en gewoon downloaden.

De betaalde versie van Draw Something ( 79 cent)
De gratis versie van Draw Something

, , , , , , , ,

About Arend-Jan Oosterveld

Oprichter en eigenaar van Oosterveld IT
No comments yet.

Geef een reactie