TapCanvas App voor conferenties en evenementen

Wil jij een echt goedkope en aantrekkelijk App voor jouw conferentie of evenement? De start-up TapCanvas lijkt met haar orgineel idee het antwoord te hebben.

Een App laten maken voor een evenement of een converentie, kan aardig in de papieren lopen. Vaak lopen de kosten tot enkele tienduizende euro’s per besturingsysteem op en is het nog maar de vraag of de App tijdig wordt goedgekeurd in de verschillende App winkels. TapCanvas wil hier een eind aan maken met een nieuw innovatief concept.

Door gebruik te maken van HTML5 en hun eigen online ontwikkel omgeving moet het zeer gemakkelijk zijn om een webapp in elkaar te zetten. Geen gedoe met App stores en de kosten zijn met $ 20,- per App zeer laag te noemen. Je kunt de apps maken zonder programmeerkennis en zijn na het maken gelijk beschikbaar.

Wel zit er een nadeel aan dergelijke Apps. Doordat ze alleen in de webbrouwser draaien is het proces van “installeren” voor de gebruiker iets onhandiger. Wel zijn de voordelen van prijs en ontwikkelgemak dermate hoog, dat de keuze vaak gemakkelijk zal zijn.

, , , ,

About Arend-Jan Oosterveld

Oprichter en eigenaar van Oosterveld IT
No comments yet.

Geef een reactie