Apps voor op vakantie

Mijn vakantie zit er aan te komen en om die eenvoudige reden ben ik mijn ‘App vakantie pakket’ aan het samenstellen. Hoewel dit pakket niet voor iedereen het optimale pakket is, kan het nooit kwaad om te kijken wat een ander mee neemt. Dus bij deze mijn lijst met Apps voor op vakantie.

Ontspanning

Uiteraard is vakantie het uitgesproken moment om heerlijk te ontspannen. Het mag misschien raar klinken, maar meestal doe ik dat juist zonder gadgets. Toch zijn er momenten dat ik voor mijn ontspanning mijn iPhone even tevoorschijn haal. Vooral tijdens het reizen is dit een prima tijdverdrijf.

Angry Birds Seasons

In dit artikel spraken we er al over. Deze week is Angry Birds Seasons gratis. Een mooi moment om ook deze episode van Angry Birds te verkennen.

Angry Birds Season (gratis deze week, normaal €0,79)

Van Onderen

Uiteraard vergeten we onze eigen kleine App Van Onderen ook niet. Vooral leuk als je even ergens een minuut niks te doen heb. Kijken of ik mijn eigen record kan verbeteren.

Reizen

DB Navigator

Misschien een beetje vreemd, maar Deutschen Bahn heeft verre weg de beste internationale trein reisplanner van Europa. Het is duidelijk dat hier veel werk in zit en  niet de duurste tickets pushen – zoals NS Hi Speed dat wel heel goed kan -. Uiteraard wordt Engels ook ondersteund in de App.

Hostelworld

Hostelworld AppHoewel Booking ook een zeer goed App heeft, ben ik toch een groter fan van Hostelworld. Met deze app kun je hotels, bed and  breakfast en hostels bekijken, beoordelen en boeken.

Naslagwerk

Lonely Planet

Lonely Planet App

Lonely Planet is ongetwijfeld de grootste reisgids ter wereld. Ik vind de boeken echt super handig en vooral ook leuk geschreven.

Tot slot

Dit is mijn lijst. Vergeet niet te checken of je roaming uit staat .Wat neem jij mee op vakantie?

, , , , , , , , , , , , ,

About Arend-Jan Oosterveld

Oprichter en eigenaar van Oosterveld IT

Trackbacks/Pingbacks

  1. Angry Birds Seasons ten week lang gratis in Apple’s App Store | Oosterveld IT - 6 juli 2012

    […] was ik aan deze versie nog niet toe gekomen. Dit komt dus goed uit en gaat voor mij mee in mijn vakantie bundel.  Angry Birds Season (gratis deze week, normaal €0,79) […]

Geef een reactie